Minőség

A gyárat Auguste Kirié alapította 1912-ben, mely kezdetben a párizs környéki régióban kis hajók gyártására volt hivatott. Az elődök tradícióira építő vállalkozás legfőbb jellemzői a lelkesedés, szakmai hozzáértés, versenyszellem, valamint a mai férfi és nő modernitása.

Az elkötelezett hajósok elégedettségére, a FEELING osztály hosszú évek óta bizonyítja kitűnő manőverező képességét, kompromisszumok nélkül és sohasem a design terhére. Új technikák és alkalmazások jelennek meg a modern hajóépítésben az állandó fejlesztés és tudományos kutatásoknak köszönhetően. Ezen állandó fejlesztéseknek köszönhetően a manapság épített yachtok és motorcsónakok nagyban eltérnek az átlagtól.

Az egyedülálló GRP kezelésnek köszönhetően; az NPG bevonat jó ellenálló képességet biztosít a hajótest ozmózisa ellen, valamint ez garanciát jelent a szivárgások ellen is. A vízszintes fedélzeti borítás balsafa alapú szendvicsfába ágyazódik a jobb súly-erő arány kialakítása érdekében, mely hasznosan járul hozzá a kedvező súlypont eléréséhez. A magasra helyezett súlypontú hajók könnyen dőlnek, bukdácsolnak a vizen. Minél mélyebbre helyezzük egy hajó súlypontját vízvonalához képest, annál nagyobb stabilitást biztosíthatunk, javítva ezzel a simább hajózási képességét az óceán hullámain is.

 A FEELING kabinok hírneve nem igényel további bemutatást, minden modellnél megtalálható a világos és sötét fából készült eredeti és tradícionális illeszték, mely olyan emberek keze alól kerül ki akik érdekeltek a munka kítűnő minőségű elvégzésében. A gondosan válogatott erős bükk, vagy diófa kerül kombinálásra szívóslaminált fával. Mínden fedélzeti illeszték gondos átvizsgálás után kerül csak felhasználásra, biztosítva ezzel is a kitűnő minőséget és megbízhatóságot. Tradíció és modernitás az, mely ezen egyedi sármot biztosítja és teszi különbbé a FEELING-et más hajóktól. 

Created by: RedCat